Despre Noi

Excelenta in distributia sistemelor de ferestre si accesoriile necesare montarii

Siguranta si confortul sunt cele doua caracteristici esentiale care definesc spatiile pe care le utilizam, indiferent ca este vorba despre locuinta sau spatiul in care ne desfasuram activitatea profesionala. Cat despre ferestrele si usile potrivite pentru crearea unui ambient propice pentru utilizatorii cladirilor, tipul ferestrelor si modul in care acestea sunt montate influenteaza in mod direct calitatea spatiilor amenajate.

Experienta in producerea, furnizarea si montarea sistemelor termopan

Activitatea echipei Premium Fenster este axata pe 3 directii principale, avand ca obiectiv principal multumirea fiecarui client solicitant, indiferent de dimensiunea proiectelor.

Pentru productie sisteme termopan usi si ferestre, sunt utilizate doar materiale de calitate, conforme cu reglementarile prevazute de standardele europene.

De aceea, am ales doar colabari si parteneriate cu branduri de top in acest domeniu, asa cum sunt Gealan, Veka, Salamander, Trocal.

Echipele de lucru din fiecare departament sunt alcatuite din profesionisti, fiecare membru fiind atent instruit pentru procesele de lucru din cadrul productie si cel al lucrarilor de montaj.

Dispunem de toate accesoriile si elementele suplimentare pentru estetica si confort suplimentar. Montarea ferestrelor se face intotdeauna cu accesoriile aferente, tinand cont de solicitarile si preferintele clientilor:

Unde ne puteti gasi?

Activitatea companiei se desfasoara in zona Arad, Timisoara, Deta si imprejurimi, oricare ar fi dimensiunea proiectului. Avem sedii in cele 3 orase, fapt care va permite sa vizualizati produsele si sa beneficiati de consultanta directa oferita cu profesionalism de reprezentantii fiecarui magazin.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Pentru noi primeaza calitatea serviciilor oferite si fiabilitatea lucrarilor efectuate. Suntem profesionisti, iar clientii nostri remarca acest plus al companiei inca din faza de consultanta.

Punem, asadar, multumirea clientilor nostri pe primul loc, acest lucru reflectandu-se si in preturile avantajoase pe care le practicam.

Si pentru ca ne dorim sa faceti alegerea potrivita pentru spatiul dumneavoastra, echipa noastra va ofera consultanta personalizata, indiferent de tipul proiectului.