Salamander

De ce ferestre Salamander?

In zilele noastre, o fereastra inseamna mult mai mult decat o simpla deschidere a unui spatiu catre exterior. Ele trebuie sa indeplineasca mult mai multe functii, de la cea de bariera termica indiferent de anotimp, de protectie fonica si anticondens, dar si o functie estetica. Aceste ferestre Salamander reusesc sa faca fata cu brio oricaror provocari, fara sa faca niciun compromis in privinta calitatii.

Va recomandam sa aveti intotdeauna in vedere o calitate premium atunci cand urmariti sa achizitionati ferestre termopan pentru locuinta dumneavoastra si sa luati in considerare ca faceti aceasta alegere pentru urmatorii 30 de ani. Astfel, aceste produse trebuie sa fie durabile in timp, dar sa prezinte si o rezistenta crescuta in fata factorilor de uzura sau de mediu.

Tipuri de ferestre Salamander

Cand vine vorba despre producerea de ferestre de termopan, brandul german Salamander pune un accent deosebit pe calitate si inovatie, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de aceste produse in cele mai bune conditii.

Salamander Premium 73 mm

Cu o adancime de montaj a profilului de 73 mm, cu 5 camere si 2 garnituri, aceste ferestre Salamander nu au cum sa fie altfel decat rezistente si capabile sa ofere tot confortul necesar in cadrul unei locuinte sau a unui spatiu comercial.

In cazul acestor ferestre Salamander, frumusetea nu trebuie sa fie trecatoare!

Din orice unghi am privi, aceasta structura beneficiaza de un design modern si atractiv.

Sunt usor de intretinut si sunt tratate antistatic, astfel ca va va fi un adevarat aliat in lupta cu praful si mizeria.

Salamander Premium 82 mm

Cu o adancime constructiva de 82 mm, un profil cu 6 camere si protectie fonica de pana la 47 decibeli, aceste ferestre Salamander impun toata siguranta de care aveti nevoie pentru a va simti confortabil.

Sunt ideale pentru a fi folosite in cazul ferestrelor batante, a ferestrelor oscilo-batante, dar si a usilor de intrare secundare si oscilo culisante in plan paralel.

Ferestre Salamander 100% ecologice

Pentru ca ne preocupa grija pentru mediul inconjurator, am ales sa colaboram cu brandul Salamander, care ofera produse 100% reciclabile.