Trocal

Ferestre Trocal - cand designul intalneste functionalitatea

Potrivite in aceeasi masura pentru proiectele de renovare si pentru constructiile noi, ferestrele TROCAL reprezinta un etalon de frumusete si calitate in randul ferestrelor de termopan.

Prin imbinarea geometriei profilelor si estetica fatadelor obtinem o senzatie de amplitudine a spatiului, atat de dirita, mai ales in cazul spatiilor reduse ca dimensiune.

Desi sunt confectionate din materiale PVC extrem de dure, fapt care creste rezistenta acestora, toate produse TROCAL sunt de ultima generatie si 100% compatibile cu protejarea mediului inconjurator.

Ce tip de ferestre TROCAL puteti alege?

Ferestre Trocal 70 mm si 5 camere izolare

Aceasta serie de ferestre Trocal poate satisface cu siguranta pana si cele mai exigente necesitati de izolare termica si fonica, co noul sistem de 5 camere, disponibil impreuna cu doua garnituri. Prin prisma rotunjirii formelor, aceste ferestre sunt foarte usor de curatat si de intretinut, putandu-va astfel, bucura de calitate si estetica un timp indelungat, fara a necesita mari modificari si reparatii.

Ferestre Trocal 76 mm (AD) si 5 camere izolare

Muchiile drepte ale desingului fac din acest tip de ferestre alegerea perfecta pentru cei in cautare de eleganta si aspect sofisticat. Garnitura suplimentara nu face altceva decat sa creasca considerabil gradul de izolare termica, un aspect important pentru orice tip de spatiu.

Este un sistem compatibil cu procesul de reciclare, avand la baza o formula ecologica Calci-Zinc, cu certificare GreenLine.

Ferestre Trocal 76 mm (MD) si 6 camere izolare

Armatura inchisa a ferestrei Trocal face cu adevarat diferenta in cazul rezistentei la solicitari si presiuni ridicate.

Desi are o adancime in baza de 76 mm, acest sistem este superior variantelor anterioare ce prezentau o adancime de peste 88 mm.

Acest tip de fereastra este probabil, cel mai recomandabil din gama sa, ca urmare a raportului calitate-pret.

Avantajul celor 3 garnituri este nivelul ridicat de protectie dat de garnitura mediana.

Ferestre Trocal 88 mm (MD) si 7 camere izolare

Prin acest tip de ferestre, brandul Trocal a reusit sa redefineasca standardul tehnic al unei ferestre. Cele 7 camere existente, alaturi de 3 garnituri si adancimea in baza de 88 mm, fac din acest model alegerea fara de cusur a celor care urmaresc performanta din toate punctele de vedere. Designul clasic, cu muchii ascutite, ii confera o alura eleganta, potrivita in locuintele sau spatiile sofisticate, dar cu accent pe confort si functionalitate.