Firma Premium Fenster

Are ca obiect principal de activitate comercializarea de usi si ferestre din termopan, precum si accesorii pentru acestea, la un raport avantajos calitate-pret. Punctele de lucru si show-room-urile noastre se situeaza in diverse locatii astfel incat clientii sa ne gaseasca mai usor pentru a avea accesul la produsele noastre care le vor aduce o multime de beneficii. Asadar, ne puteti gasi in Arad, in Deta si in TIMISOARA de cate ori veti fi in cautarea unor astfel de produse care sa atinga un nivel de maxim in ceea ce priveste calitatea si sa fie achizitionate la preturi competitive, accesibile.Specialistii nostri sunt bucurosi sa vina in intampinarea cerintelor voastre, satisfacandu-le prin solutii customizate, dupa ce au ascultat cu atentie care sunt necesitatile si preferintele fiecaruia in parte. Colaborarile pe care le-am dezvoltat cu producatori renumiti in acest domeniu, precum VEKA, KOMMERLING , SALAMANDER ,KBE,TROCAL,GEALAN  si altii va asigura de faptul ca veti beneficia de produse capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente asteptari.

Calitatea ne reprezinta,pretul ne recomanda !

Garantam cel mai bun pret pentru ferestrele si usile pe care le oferim.

Oferim produse certificate european cu garantie extinsa de 10 ani.

ARAD

Str.Aurel Vlaicu, Bl.i10 (UTA)

premiumfenster10@gmail.com

Tel: 0748 475 168

0722616581


DETA

Str.Victoriei, nr.10

premiumfenster10@gmail.com

Tel : 0743 761 716


TIMISOARA

Bd.16 Decembrie 1989, nr.44A

premiumfenster10@gmail.com

0722.616.581

0751.333.458


Nume (necesar)

 

Email (necesar)

 

Subject (necesar)

 

Telefon (necesar)

 

Mesaj

Premium Fenster la un raport avantajos  calitate-pret.

Specialistii nostri sunt bucurosi sa vina in intampinarea cerintelor voastre, satisfacandu-le prin solutii customizate, dupa ce au ascultat cu atentie care sunt necesitatile si preferintele fiecaruia in parte.

 Colaborarile pe care le-am dezvoltat cu producatori renumiti in acest  domeniu, precum Salamander, Veka,,  KBE, KOMMERLING,TROCAL si altii va asigura de faptul ca veti beneficia de  produse capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente asteptari.

 PRODUSELE ACHIZITIONATE / MONTATE DE CATRE FIRMA  PREMIUM FENSTER , VIN INSOTITE DE CERTIFICATE DE GARANTIE    SI CALITATE , EMISE DE CATRE PRODUCATORUL EUROPEAN.

Informatiile si ofertarile sunt GRATUITE,nu implica obligatia de a cumpara !

EMAIL : PREMIUMFENSTER10@GMAIL.COM