Usi Exterior

Usi exterior de la Premium Fenster - promisiunea durablitatii pe termen lung

Siguranta. Rezistenta. Design. Usile de exterior din gama noastra poarta garantia calitatii pe termen lung.

Usa exterioara este primul impact pe care orice vizitator il are cu locuinta in care urmeaza sa paseasca. Daca iti doresti sa faci o prima impresie de impact, alegerea acestor usi exterior este foarte importanta, asa ca te sfatuim sa tii cont de cateva aspecte esentiale.

Cum facem alegerea potrivita in materie de usi exterior?

Designul unei usi de exterior poate completa armonios stilul arhitectural al locuintei si poate genera un efect de echilibru vizual. Usile de la intrare, fie ca vorbim despre o casa sau despre un apartament, trebuie sa aiba un finisaj complementar, din aceeasi paleta cromatica cu tamplaria ferestrelor, cu mobila sau cu pachetul. O alegere inspirata va oferi caminului tau exact alura pe care ti-o doresti - confort, eleganta, bun gust. Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, indiferent ca esti in cautarea unei usi pentru un stil arhitectural clasic, modern, minimalist, etc.

Materialul unei usi exterior este de asemenea important. Usile din PVC reprezinta o solutie eficienta atunci cand cauti atat design atractiv, cat si costuri accesibile, fiind in acelasi timp si o solutie eficienta din punct de vedere energetic. Premium Fenster ca pune la dispozitie usi cu panel ornamental, usi PVC cu montani, usi PVC culisante, cu sau fara ridicare. Printre cele mai importante avantaje ale usilor de intrare din PVC se numara: intretretinerea usoara, ele putand si curatate cu o simpla laveta, rezistenta culorii si a formei ca urmare a expunerii la razele solare, la ploaie, inghet, temperaturi ridicate, si chiar la umiditatea din aer. Aceste aspecte sunt importante pentru ca inseamna o economisire in materie de reparatii, revopsire sau chiar inlocuire. Un alt avantaj de mentionat ar fi si gradul crescut de izolatie, lucru care produce o economie considerabila la facturile de energie.

Securitatea este un factor esential pentru aceste usi de exterior. Ele trebuie sa fie capabile sa mentina acel grad de siguranta necesar oricarui individ. Usile din catalogul nostru sunt realizate astfel incat sa ofere un nivel foarte inalt de protectie, mai ales cand vine vorba de usi exterior pentru case, acestea fiind prevazute cu sisteme de securitate premium.

Usi exterior cu montanti - solutii care confera un plus de luminozitate casei

Daca intrarea in locuinta este pozitionata intr-o zona intunecoasa, care nu beneficiaza de multa lumina naturala, Premium Fenster iti pune la dispozitie usi cu panouri din sticla blindata, care permite luminii sa patrunda in hol, fara insa a destabiliza securitatea spatiului.

Usi exterior de la Premium Fenster - o solutie practica si 100% functionala

Experienta dobandita de-a lungul timpului ne-a ajutat sa intelegem cele mai importante necesitati pe care o usa de exterior le impune, venind astfel cu solutii viabile, personalizate. Am inteles ca o usa de intrare trebuie sa ofere protectie antiefractie si antifoc, sa fie rezistenta la conditiile meteo, sa fie dotate cu vizor si yala de tip seif, iar feroneria, balamalele si tocaria sa se incadreze in standarde inalte de calitate. Estetica este la fel de importanta, de aceea detinem in portofoliul nostru modele variate de usi exterior, care sa se integreze in diferite stiluri arhitecturale.

Ai nevoie de mai multe informatii? Echipa Premium Fenster este aici pentru tine!