Cum alegi Plase Anti-insecte și Rulouri Aluminiu pentru geamul tău termopan?

Atunci când vremea se încălzește afară și întreaga natura prinde viață, inclusiv o mare varietate de gâze, existența unor mijloace de protecție a ferestrelor de calitate, devine o nevoie stringentă.

În clipa de față există foarte multe variante și tipuri, cu costuri, caracteristici și grade de rezistență dintre cele mai variate. În cazul în care vrei să faci o alegere cât mai potrivită de plase anti-insecte și rulouri de aluminiu pentru geamul tău termopan, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sugestii și recomandări.

Ambele soluții de protecție a ferestrelor sunt indicate pentru a ne asigura mai mult confort. Plasele anti-insecte sunt pentru a ne proteja de țânțari, muște și orice alte insecte care ne pot deranja și pot atenta la igiena și sănătatea noastră pe timpul zilei sau nopții.

Rulourile de aluminiu protejează încăperile de pătrunderea razelor puternice ale soarelui, ce fac ca spațiul să se încălzească mai tare și să necesite mult mai mult consum energetic pentru răcire și conduc în timp la decolorarea și deteriorarea suprafețelor.

Rulouri Aluminiu
Rulourile din Aluminiu pot fi de 2 tipuri Suprapuse sau Aplicate.

Cum să alegi cel mai potrivite plase anti-insecte și rulouri de aluminiu pentru geamuri?

În cazul în care soluțiile disponibile pentru geamurile casei sau biroului nu mai sunt pe gustul tău, s-au deteriorat sau nu au fost deloc prevăzute la cumpărarea ferestrelor, iată care sunt recomandările de achiziție de la Premium Fenster:

• Alege plase de protecție împotriva insectelor sau rulouri din aluminiu cât mai potrivite nevoilor ferestrelor

Nevoile specifice trebuie să reprezinte în cele mai multe cazuri unul dintre cele mai importante criterii de selecție. Într-o zonă umbrită toată ziua și unde se fac periodic tratamente împotriva insectelor, se poate opta pentru o soluție de rulouri și plase de insecte mai puțin pretențioase. Însă, dacă încăperea este iluminată puternic de raze ultraviolete o mare parte din zi și în apropiere există și o apă, soluțiile de protecție a ferestrelor trebuie să fie dintre cele mai bune.

• Optează pentru plase anti-insecte de calitate superioară și rulouri pentru ferestre durabile

Oricât de restrictiv ar fi bugetul aflat la dispoziție, acest aspect nu trebuie să fie un motiv pentru a nu lua în seamă toate opțiunile disponibile pe piață.

Plasele anti-insecte și rulourile exterioare care oferă un raport calitate-preț cât mai bun, sunt cele care trebuie să între în calcul în orice alegere înțeleaptă. Cu cât oferă mai multe avantaje, la un cost mai bun și rezistă mai mult în timp, cu atât este mai bine pentru utilitate, investiție și confort.

• Alege plase împotriva țânțarilor sau a altor insecte care să poată fi refăcute ușor și cu costuri minime. Același principiu se aplică și când cumpărați rulouri din aluminiu.

Unele lucruri sunt făcute pentru a dura mai mult, altele pot avea o durată de viață mai redusă. Dacă vrei să cumperi rulouri de aluminiu sau plase anti-insecte de calitate, alege variante cu o durată de viață garantată cât mai mulți ani, ale căror părți componente deteriorate pot fi înlocuite ușor, fără mare efort și cu costuri minime.

• Optează pentru produse ușor de curățat, ușor de întreținut

Indiferent că vorbim despre tâmplărie PVC, plase anti-insecte sau rulouri pentru ferestre, un criteriu important este întreținerea, igienizarea, lor.

Curățarea periodică este cea mai la îndemână soluție pentru a menține aspectul și a păstra proprietățile oricărui tip de produs. Pentru a cumpăra plase anti-insecte și rulouri de aluminiu de calitate, fii atent ala instrucțiunile de curățare, la frecvența cu care le cureți și la felul în care le exploatezi. Materiale care se întrețin cel mai ușor, sunt cele mai bune.

curatarea ferestrelor termopan
Curățarea accesoriilor pentru ferestrele termopan.

• Alege produse care își păstrează proprietățile cât mai mult timp

Unul dintre factorii care ne obligă să facem schimbări sau înlocuiri de accesorii pentru ferește sunt cei legați de păstrarea proprietăților și aspectului impecabil, cât mai mult timp. Produsele realizate și finisate cu tehnologii moderne, care le sporesc calitățile și le fac se conserve intacte cât mai mult timp, sunt cele mai recomandate.

În clipa de față există numeroase tipuri și variante de accesorii și protecții pentru geamurile termopan. Dacă vrei să faci o investiție avantajoasă, ține mereu cont de sfaturile de mai sus și pune cel mai mare preț pe calitatea manoperei, produselor și serviciilor oferite de furnizor.

Surse foto: premiumfenster.ro și unsplash.com