Îndrăznește să ai o ușă smart​

Încuierea întregului perimetru al batantului asigură o închidere sigură și în același timp batantul este ușor și se mișcă cu ușurință, aplicându-se o forță minimă.

Acest lucru este un avantaj foarte important, în special în comparație cu structurile de tragere și culisare, care implică des numeroase cicluri de deschidere/închidere și operarea lor poate fi problematică.

Suplimentar, datorită profilelor construite cu tehnologia Multifalz, opțional se poate utiliza tehnologia de lipire a geamurilor, care oferă o fermitate mai mare întregii structuri.

Premium Fenster

Uși SmartSlide și uși culisante

Ușile culisante smart-slide constituie o generație nouă în domeniul ușilor culisante cu glisare paralelă, care mai întâi de toate se caracterizează prin soluții tehnice excelente și confortul operării.

Ușile culisante smart-slide oferă o soluție nouă pentru industria ușilor/ferestrelor culisante și sunt menite să devină o alternativă atractivă pentru ușile tip PSK (ușă oscilant-culisantă cu glisare paralelă)/culisante.

Sunt o soluție excelentă pentru ambele, locuințe particulare, precum și clădiri publice, unde se așteaptă o utilizare simplă și fiabilitate de la ușile culisante.

O combinație bine gândită de soluții tehnice înseamnă că opțiunea smart-slide obține rezultate foarte bune la testele de izolare, rezistență la vânt și impermeabilitate.

Toate acestea mulțumită garniturilor cercevelei care se potrivesc perfect și sunt presate transversal de canat de-a lungul întregului perimetru, prin rotirea mânerului. Punctele de închidere se unesc în zona reazemului, asigurând o construcție solidă.

Mecanismul de închidere inovativă permite o operare simplă și intuitivă, similară soluțiilor utilizate la ușile HST glisante și culisante cu ridicare.

Fitinguri de fereastră specializate garantează mișcarea liberă a panourilor după descuiere și fără cea mai mică rezistență din partea canatului, față de partea nedeschisă a structurii. Mecanismul de închidere permite o închidere lină în cadru și, prin urmare, o operare simplă a ușii culisante.

Lățimea de 70 mm a cercevelei și de 140 mm a canatului oferă noilor uși culisante smart-slide opțiuni multiple de utilizare, precum și alternative de renovare.