Fereastra DECCO

Sistemele de ferestre Decco sunt sisteme complexe utilizate pentru construirea și asamblarea ferestrelor din PVC. Acestea sunt proiectate să ofere durabilitate, siguranță, izolare termică și fonică, precum și estetică plăcută.

Caracteristici și beneficii:

  • Izolație termică și fonică: Sistemele de profile de ferestre Decco sunt proiectate să ofere o bună izolare termică, reducând pierderile de căldură și contribuind la eficiența energetică a clădirii. Acestea asigură, de asemenea, o izolație fonică eficientă, reducând zgomotul exterior.
  • Durabilitate și rezistență: Profilele de ferestre Decco sunt fabricate din PVC rezistent, care nu se deteriorează în contact cu apă, umiditate, coroziune sau radiații UV. Acestea sunt proiectate să reziste în condiții meteorologice variate și să ofere o durată lungă de viață.
  • Ușor de întreținut: PVC-ul este un material neted și non-poros, ceea ce face ca profilele de ferestre Decco să fie ușor de curățat și întreținut. Ele nu necesită vopsire sau lăcuire și pot fi curățate cu apă și detergent obișnuit.
  • Siguranță: Sistemele de profile de ferestre Decco pot fi echipate cu accesorii de siguranță, cum ar fi feroneria antiefracție, pentru a oferi o mai mare protecție împotriva intruziunilor.
  • Design și estetică: Profilele de ferestre Decco sunt disponibile într-o varietate de culori, forme și stiluri, permițându-vă să alegeți o soluție estetică potrivită pentru designul clădirii.
profile pvc decco 62

Decco 62

Sistem cu 4 camere, lațimea de 60 mm, 2 garnituri.

 

Feronerie Vorne, Roto.

profil decco 71 timisoara

Decco 71

Sistem cu 6 camere, lațime de 70 mm, 2 garnituri, coeficient termic Uw 0,86 W/m2K.

Feronerie Vorne, Roto.