VEKA (Fabricat în Germania)

Fereastra VEKA - cheltuială sau investiție?

Atunci când renovăm ori când punem bazele unei noi construcții, cu siguranță durabilitatea în timp este un aspect extrem de important, care trebuie pus în balanță înainte de alegerea viitoarelor ferestre. Acestea ar trebui nu doar să aducă elementul optim de design în cadrul unei locuințe, ci mai ales economii considerabile la nivelul consumului energetic necesar încălzirii și răcirii acesteia, fără să necesite reparații majore sau chiar înlocuirea lor după o perioadă scurtă de timp, ca urmare a uzurii și a deteriorării.

Un avantaj major al ferestrelor VEKA îl reprezintă faptul că acestea sunt fabricate ținând cont de climatul țării noastre, făcând astfel față cu brio variățiilor de temperatură dintre vară și iarnă, dar și dintre zi și noapte, cu respectarea standardelor europene cu privire la calitatea profilelor din PVC.

Unul dintre motivele pentru care ferestrele VEKA sunt atât de rezistente este rigidizarea interiorului profilelor cu oțel zincat, devenind astfel imbatabil în fața presiunii exercitate de greutatea construcției, de intemperiile exterioare, avand o durată de viată de până la 50 de ani.

Ferestrele VEKA poartă cu sine amprenta și garanția calității germane, devenind una dintre cele mai bune soluții pentru orice tip de spațiu.

Veka SOFTLINE 70AD

Sistem cu adâncimea profilului de 70 mm, 5 camere de izolare.

Feronerie MACO
Valorile optime ale izolării termice, de până la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obține în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
Rigidizările din oțel zincat de minim 1,5 mm asigură ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată.
Contururile rotunjite conferă sistemului un design atractiv VEKA 70 mm softline.

Veka SOFTLINE 76MD

Sistem cu adâncimea profilului de 76 mm, 5 camere de izolare,  garnitură mediană (al treilea rând de garnituri de etanșare) pentru un plus de protecție împotriva curentului sau a umidității.

Feronerie MACO
Coeficient de izolare termică: pana la Uw = 0,75 W/m2K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
Canturi elegante, cu muchii ușor rotunjite.
Rigidizări din oțel zincat conform prescripțiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm.

Veka SOFTLINE 82

Sistem necoplanar cu adâncimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etanșare, 7 camere de izolare în toc și 6 camere în cercevea.

Feronerie MACO
Coeficientul remarcabil de izolare termică, de până la Uw = 0,7 W/m2K, poate fi obținut în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
Rigidizările din oțel zincat de minim 1,5 mm asigură ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată. Datorită configurației falțului sunt posibile vitrări de la 24 mm la 48 mm, în funcție de bagheta utilizată. Design elegant.