Gamă variată de produse

Uși Oscilo-Culisante

În funcție de sistemul de deschidere, ușile culisante pot fi: batante, in plan paralel sau cu ridicare. Oricare dintre sisteme este unul silențios și ușor de manevrat !

Datorită sistemului modular, ROTO PATIO ALVERSA, îndeplinește cerințele individuale ale clienților. Un singur sistem acoperă 4 soluții diferite. Astfel Roto Patio Alversa poate fi configurat ca sistem culisant în plan paralel sau batant culisant. În funcție de variantă, se poate opta pentru ventilație de noapte sau pentru ventilație batantă.

Mecanismul inovator de deschidere și închidere asigură o funcționare ușoară și silențioasă. Elementele speciale de amortizare asigură un comportament optim de funcționare și oprire a cercevelei.

Ușile oscilo-culisante sunt prevăzute cu amortizoare incluse, ceea ce conferă o usurință mult sporită în manevrabilitate, față de sistemele convenționale.

Statica pentru ușile oscilo-culisante este influențată de restricțiile date de greutatea maximă admisă de cărucioarele folosite. Sunt echipate cu cărucioare care rezistă la greutăți de 160-200 kg,