Accesorii

De la funționalitate la stil

Pentru comenzi

Te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai rapide alături de consultanții noștri

Accesorii ferestre

Premium Fenster

Transformă-ți casa în ACASĂ, apelând la o serie de accesorii ferestre, care nu doar că se vor integra perfect în estetica generală a locuiței, dar vor spori confortul și randamentul termic al acesteia.

Aceste accesorii ferestre pe care Premium Fenster vi le pune la dispoziție, pot fi comercializate în diferite nuanțe de imitație de lemn, colorate sau albe, astfel încât să se încadreze perfect chiar și într-un design deja existent. O casă eficientă din punct de vedere termic presupune o serie de alegeri inteligente. 

Premium Fenster vă pune la dispoziție numeroase variante, modele și nuanțe din care puteți alege doar acele accesorii ferestre care să vă satisfacă nevoile de confort și design, indiferent de tipul spațiului de care dispuneți.

Premium Fenster

Alege din gama noastră de accesorii

Ruloruri de aluminiu aplicate

Ruloruri de aluminiu suprapuse

Plase anti insecte cu balamale

Plase anti insecte tip rulou

Plase anti insecte fixe

PLISSE

Plase anti insecte tip plisse

Plase culisante

Pervaze

Jaluzele verticale

Jaluzele orizontale

Accesoriile Premium Fenster

Accesorii ferestre necesare – plase anti insecte
Scapă de insectele nedorite și obține un grad maxim de confort, mai ales în sezonul călduros. Plasa anti insecte se numără printre cele mai mai cautate accesorii pentru ferestre, care se poate monta simplu, în tâmplăria geamului sau în interiorul ruloului exterior, dar care aduce o mulțime de beneficii. Puteți alege dintr-o varietate de culori, astfel încât această plasă țânțari să nu facă discrepață între tâmplărie și accesoriul propriu-zis.

Jaluzele si rulouri – accesorii ferestre de nelipsit pentru o casă complet echipată
Unele protejează împotriva luminii prea puternice și oferă intimitatea de care orice cămin are nevoie, celelalte oferă un confort termic, mai ales în timpul sezonului rece. În schimb, ambele se vor integra perfect în ambianța întregului spațiu. Premium Fenster vă pune la dispoziție jaluzele verticale si jaluzele orizontale, rulouri suprapuse și rulouri aplicate, într-un paletar care să satisfacă pana și cele mai pretențioase gusturi estetice. Dacă nu ești convins pentru ce tip de accesorii ferestre să optezi, unul dintre consultanții echipei Premium Fenster îți stă la dispoziție, astfel încât să iei cea mai bună decizie în raport cu necesitățile spațiului.

Mai multe opțiuni, variante nelimitate de design și funcționalități multiple.