SALAMANDER

SALAMANDER (Fabricat în Germania)

De ce ferestre Salamander?

În zilele noastre, o fereastră înseamnă mult mai mult decât o simplă deschidere a unui spațiu către exterior. Ele trebuie să îndeplinească mult mai multe funcții, de la cea de barieră termică indiferent de anotimp, de protecție fonică și anticondens, dar și o funcție estetică. Aceste ferestre Salamander reușesc să facă față cu brio oricăror provocări, fără să facă niciun compromis în privința calității.

Vă recomandăm să aveți întotdeauna în vedere o calitate premium atunci când urmăriți achiziționarea ferestrelor termopan pentru locuința dumneavoastră și să luați în considerare că faceți această alegere pentru următorii 30 de ani. Astfel, aceste produse trebuie să fie durabile în timp, dar să prezinte și o rezistență crescută în fața factorilor de uzură sau de mediu.

BluEvolution 73

Profil cu 5 camere de izolare, adâncimea profilului este de 73 mm. Izolare termica 0.9-1.3 W/(m²K)

Feronerie ROTO
Etanșare pe două garnituri sudabile în culoare Gri sau Negru.

Streamline 76

Profil cu 5 camere, adâncimea profilului este de 76 mm. Izolare termică până la Uw = 0,70 W/(m²K)

Feronerie ROTO
Acest profil este încadrat în clasa A de performanță și este cel mai lat și cel mai greu profil cu 5 camere de pe piață.

BluEvolution 82

Profil cu 6 camere, adâncimea profilului este de 82 mm,  garnitura mediană.

Feronerie ROTO
Prin utilizarea garniturii mediane în rama de mascare, se aduce încă o îmbunătățire proprietăților termice și acustice ale ferestrei dumneavoastră.
Izolare termică până la Uw = 0,65 W/(m²K)
Protecţie fonică: până la 47 dB.