Modele Internationale de Geamuri Termopan

Modele Internationale de Geamuri Termopan

Cele mai atrăgătoare 3 sisteme de ferestre cu geamuri termopan pe plan internațional. Astăzi dam 3 exemple, cu cele mai inovatoare clădiri și locuințe, unde s-au folosit sisteme de ferestre premium, cu geamuri termopan sau chiar tripan.

Locatii cu cele mai atragatoare priveliste oferite de ferestrele cu geamuri termopan
Locații cu cele mai atrăgătoare priveliște oferite de ferestrele cu geamuri termopan

Modelul Internațional numărul 1, locație tip resort „Koh Samed” unde s-au folosit Geamuri Termopan, cu un design unic și foarte atractiv.

Dupa un  scurt research, cea mai atrăgătoare priveliște prin intermediul ferestrelor revine localității Koh Samed, o destinație populară printre cuplurile moderne care caută un loc pentru romantism, de unde și expresia „Pai Samed sed Took Raii”, referindu-se la atmosfera încântătoare a insulei.

Fiecare unitate are balcon, construit din ferestre cu geamuri termopan premium, semi-exterioare care acționează ca un separator de la unitatea adiacentă pentru a maximiza confidențialitatea.

Locul numărul 2 pentru cea mai atrăgătoare locație de tip, Cabana, Casa, prin intermediul ferestrelor cu geamuri termopan „Santa Teresa” .

Model international de usi si geamuri termopoan pentru case,cabane
Modele Internationale de Usi PVC cu montanti  Compatibile cu locuinte de tip Case,Cabane,Hoteluri,Spatii Comerciale.

Uși termopan si o priveliste uimitoare, nimic nu împiedică vederea.

Au vrut ca frumusețea să curgă, să fie o invitație la orizont, la imaginație. „Santa Teresa” aceasta este casa de vacanță chintesențială, cea care îmi bântuie memoria serilor fericite din copilărie.

O transformare completă a unui apartament de 65 mp situat într-o clădire rezidențială. Apartamentul nu a fost niciodată renovat. Aspectul original avea un spațiu de locuit foarte îngust adiacent unui dormitor mic.

Proprietarul dorea ca cei doi copii să fie într-un dormitor, dar să permită două camere separate în viitor. Au proiectat un dormitor mare pentru băieți care poate fi ușor împărțit în două în viitor prin adăugarea unui perete sau partiție, fiecare cameră având propria ușă și fereastră.

O bucatarie super luminata, ferestrele sunt foarte mari.
O bucatarie super luminata, ferestrele sunt foarte mari.

Împreună cu un concept puternic de simplitate și o paletă monocromatică am ales lemnul de mesteacăn pentru a defini fiecare spațiu din acest apartament.

Model Geam termopan Apartament
Intrarea luminii naturale cu ajutorul Geamurilor termopan în Apartament.

Intrarea în apartament există un sentiment evident de spațiu. Lumina naturală pătrunde, punctul de vedere se extinde spre exterior prin ferestrele mari spre vederea urbană, în timp ce în interiorul unui frumos spațiu liniștit este dezvăluit.

Un joc liniar geometric Cu Grile și forme din diferite materiale văzute în întregul apartament în tâmplărie, gresie de bucătărie și baie, blocuri de beton vopsite în alb și sticlă canelată, toate adaugă textură și contribuie la un sentiment de ușurință și jucăuș.

model geam termopan pentru baie apartament
Model de Geam Termopan și iluminator, Pentru Baia de la Apartament.
Model Geam termopan Apartament Baie
Model Geam termopan pentru baie la locuință de tip Apartament.

O bucătărie mare de șase metri lungime și un element de ședere în spațiul public, o unitate de depozitare în baia principală și o mică referință de tâmplărie unică în dormitorul principal, toate adăugând căldură și confort. Toate tâmplăriile au fost făcute la comandă.

Model Bucatarie Moderna
Model Bucătărie Moderna, super luminata cu ajutorul ferestrelor.

Fotografii realizate de Spaceshift Studio