Culori variate

Pervaze

Pervazele Premium Fenster sunt esențiale pentru protejarea peretelui sau a ferestrei de umiditate excesivă, completând cu succes decorul din interoriul locuinței sau exteriorul acesteia. Gama de culori variată asigură un acord perfect cu designul dumneavoastră interior sau exterior.

La interior se montează pervaze din PVC, cu grosimea de 2 cm, disponibile la diferite lațimi: 15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm (lungimea maximă a pervazului este de 6 ml). Pervazele din PVC WinTHERM sunt disponibile în 5 culori: alb, stejar auriu, mahon, nuc, wenge.

La exterior recomandăm pervazele din aluminiu, vopsite în câmp electrostatic, cu o rezistență sporită la razele ultraviolete, îngheț și socuri mecanice.

Pervazele din aluminiu Premium Fenster sunt disponibile în 4 culori: alb, maro închis, stejar auriu, mahon. Dimensiuni existente pe stoc: 11 cm, 15 cm, 21 cm, 25 cm, 30 cm lățime (lungimea maximă a pervazului este de 6 ml).

Pervazele Premium Fenster sunt rezistente la socurile mecanice / zgârieturi, sunt ușor de curățat, nu sunt zgomotoase când picură apa pe ele, sunt estetice și non-inflamabile.