PREMIUM FENSTER, ALEGEREA POTRIVITA PENTRU TAMPLARIA CASEI TALE

Piata tamplariei PVC abunda in oferte foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Totusi, acest aspect nu este singurul care trebuie luat in considerare atunci cand vine vorba de tamplaria casei tale. Stim cat este de dificil sa gasesti o companie care sa ofere produse de calitate, consultanta premium si sa gaseasca mereu solutii adaptate proiectului tau.

De aceea, Premium Fenster vine in intampinarea ta cu servicii premium si produse de cea mai inalta calitate, acest lucru fiind garantat de colaborarile cu cele mai renumite branduri din domeniul tamplariei PVC si aluminiu.

Serviciile si produsele Premium Fenster sunt apreciate de catre clienti, fapt demonstrat si de extinderea rapida in cele 3 locatii din Timisoara, Arad si Deta.

Gama de produse comercializata de Premium Fenster cuprinde ferestre, usi de interior si exterior, pervaze, jaluzele verticale si orizontale, rulouri suprapuse sau aplicate si plase anti-insecte.

In zilele noastre, o fereastra trebuie sa indeplineasca mult mai multe functii, de la cea de bariera termica indiferent de anotimp, pana la cea de protectie fonica si anticondens, dar si o functie estetica. De aceea, Premium Fenster va pune la dispozitie o varietate mare de profile PVC si aluminiu de calitate germana, de la producatori cu renume mondial, precum Salamander, Gealan, Veka si Trocal.

Atunci cand vine vorba de alegerea tamplariei casei tale, calitatea trebuie pusa pe primul plan, deoarece aceasta alegere este una pentru o durata de cel putin 30 de ani.

Premium Fenster va ofera ferestre termopan de o calitate premium, folosind profile cu 5, 6 sau 7 camere, durabile in timp si cu o rezistenta crescuta in fata factorilor de uzura sau de mediu.

In selectarea unei usi termopan potrivite pentru locuinta sau spatiul tau commercial, trebuie sa tii cont de gradul de protectie termica si fonica, de siguranta inchiderii, de buget si de design. Alegand produsele Premium Fenster, vei beneficia de toate aceste functionalitati, fara a face rabat de la calitate.

Seria de accesorii pentru ferestre se va integra perfect in estetica generala a locuintei tale si va spori confortul si randamentul termic al acesteia.

Accesoriile pentru ferestre Premium Fenster sunt comercializate in diferite nuante, colorate, albe, sau imitatie de lemn, astfel incat sa se incadreze perfect chiar si intr-un design deja existent.

Experienta indelungata, calitatea produselor comercializate si serviciile de montaj profesioniste fac din Premium Fenster alegerea potrivita pentru locuinta ta.

Poti beneficia de oferte speciale si promotii in fiecare luna, accesand website-ul www.premiumfenster.ro.