RELAXAREA DE ACASA CU AJUTORUL FERESTRELOR DE CALITATE PREMIUM

Fie că ai o locuință „mica” datorita spatiului îngust ,sau spațiul din zona ferestrei e ca un panou mare, ce scoate in evidenta panorama care se vede prin ea,.Gândește-te să-ți amenajezi colțul preferat acolo. Poți avea o zonă de recreere sau chiar locul tau preferat pentru citit .

în fața ferestrei se pun cel mult plantele verzi pentru captivarea de lumina mai intensa dar tot odata dacă există tâmplării inovatoare cu geamuri termopan sau tripan de calitate premium , care au rolul principal de a ne proteja termic, dar si contra UV, de ce n-am lua în considerare ferestrele ca zone integrante din amenajare?

Sunt nenumărate idei de amenajare în fața ferestrelor. Mobilierul nu trebuie să fie prea complicat,din potriva,ar trebuii sa fie simplu, dar si comod in aceelasi timp .

Un Simplu pervaz poate deveni locul de lectură, iar fără perne poate fi și spațiul adecvat pentru plantele tale. In sufragerie, sau la locul de luat masa / Bucatarie, neapărat să ai în vedere un loc lângă fereastră. Nu doar că lumina naturală ajută ca alimentele să-și arate adevăratele nuanțe, dar starea ta de sanatate va fi una de buna.

„Unde nu intră soarele pe geam intră doctorul pe ușă ” .

Deci, atunci când îți amenajezi casa, nu uita că și în fața ferestrei poți avea o zonă foarte utilă, de care să te bucuri la maximum de ea, fii pe atent la modul de deschidere al ferestrei. Cu cât mai ingenios, cu atât mai util,comfortabil si eficient pentru tine si membrii familiei tale .