De la funcționalitate la stil

O casă eficientă din punct de vedere termic presupune o serie de alegeri inteligente. Prin intermediul sticlei control solar 4 anotimpuri pierderile de căldură se vor reduce în mod considerabil în sezonul rece, obținând astfel un grad mult mai ridicat de izolare termică a geamului termoizolant. Acest tip de sticlă folosește principiul reflexiei, ce generează blocarea radiației solare, cu oferirea simultană a luminii și intimității necesare oricărei case. Se poate alege și sticla colorata sau sticla ornament, în funcție de necesitățile și modul de folosință a fiecărui spațiu în parte.

Protecție solară ridicată

Sticlă control solar 4 anotimpuri

Promoție ! Luna aceasta sticla control solar 4 anotimpuri la preț de sticlă normală !

Modelele de sticlă termopan LowE (emisivitate super redusă) reduc pierderile de căldură prin ferestre în timpul sezonului rece, îmbunătățind capacitatea de izolație termică a geamului termoizolant.

Sticla reflexivă se utilizează în special în scopul reducerii cantității de caldură provenită din radiația solară, asigurând în același timp un nivel ridicat de transmisie luminoasă și intimitate pe timpul zilei.

Sticla Control Solar (4 anotimpuri), vara oferă o protecție solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinței, în timp ce iarna își păstrează calitățile de izolație termică. În plus, această sticlă are proprietăți de transmisie luminoasă ridicate comparativ cu toate tipurile de sticlă reflexivă.

Sticlă laminată (duplex) de siguranță sau antiefracție este formată din două sau mai multe foi de sticlă lipite printr-un strat de rașină transparentă. Avantajele acestor tipuri de sticlă sunt: creșterea gradului de siguranță contra efracției, izolație fonica performanată, reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi în cazul spargerii). În plus această sticlă oferă cea mai bună izolație fonică comparativ cu celelalte tipuri de sticlă.

Sticla colorată în masă are atât funcție de protecție solară cât și de păstrare a intimității. Ea absoarbe energia soarelui, o parte din aceasta fiind radiată spre interior și o parte spre exteriorul locuinței.

Sticla ornament are ca rol principal păstrarea intimității. Are un factor bun de transmisie luminoasă și permite o iluminare mai bună a încăperii decât în cazul utilizării sticlei colorate în masă sau a celei reflexive.