7 motive să alegi geamuri termopan Salamander și de unde cumperi în Timișoara

În condițiile în care costurile la toate tipurile de energie și interesul pentru eficiența energetică au crescut foarte mult, calitatea investițiilor făcute trebuie să fie la un nivel cât mai rentabil.

Tocmai de aceea alegerea unor ferestre din profile PVC și geamuri termopan premium, este o recomandare care, cu siguranță, vă va oferi standardele dorite, de care vă veți bucura mulți ani de la recepția finală a lucrării. Acesta este și motivul pentru care vă vom oferi mai jos 7 motive pentru a alege geamuri termopan Salamander din Timișoara.

Termopane Salamander Timisoara
Termopane Salamander Timisoara
 • Produsele de calitate superioară sunt în cele mai multe cazuri cea mai bună opțiune de materiale de construcții, amenajării și finisaje pentru o casă, clădire de birou sau apartament.

Chiar dacă investiția inițială va fi una ceva mai mare, datorită caracteristicilor avansate, aceasta se va dovedi peste timp o alegere foarte inspirată.


Iată care sunt cele 7 motive pentru care să alegi geamuri termopan Salamander:

 1. Oferă eficiență energetică crescută Datorită profilelor folosite, conceptului și construcției, profilele și geamurile termopan
  de acest tip sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic, asigurând o etanșeitate perfectă a ferestrelor pentru care sunt utilizate.
 2. Asigură o izolație fonică mai bună, Sunt potrivite atât pentru zone liniștite, cât și pentru zone urbane, cu mult trafic și
  agitație. Izolația fonică oferită este foarte bună, asigurând liniște și confort, oricare ar fi nivelul de zgomot al zonei în care se află construcția.
 3. Asigură o izolație termică foarte bună În cazul în care doriți un tip de ferestre care să se comporte foarte bine în orice
  anotimp și care să mențină cât mai bine căldura în timpul ierni și răcoarea în timpul verii, geamurile termopan Salamander sunt excelente pentru a menține confortul dorit. Conceptul specific împiedica aburirea sau formarea condensului.
 4. Au o durată de viață foarte mare

Durata de viața oferită este peste 50 de ani. Nu va trebui să vă mai faceți griji în privința nevoii de înlocuire sau de recondiționare pentru o perioadă foarte mare de timp. Rezistența este suficient de îndelungată pentru a pierde complet din vedere posibilitatea reinvestirii în noi geamuri.

 1. Sunt foarte rezistențe la radiațiile ultraviolete și la intemperii, Posedă rezistență crescută la decolorare și radiații ultraviolete, păstrându-și aspectul și culoarea pentru o perioadă îndelungată. Garniturile și accesoriile folosite garantează un comportament foarte bun la intemperii și la condiții climatice extreme.
 1. Se întrețin și curăță foarte ușor, Pentru a li se vedea culoarea și a păstra aspectul plăcut, ferestrele termopan
  Salamander pot fi curățate cu soluții obișnuite, pentru tâmplărie PVC și geamuri termopan. Nu necesită recondiționări sau tratamente speciale.
 2. Pot fi personalizate conform celor mai variate gusturi și preferințe,Fie că preferați varianta de profile cu 5, fie pe cea cu 6 camere, adâncimea profilului de 73, 76 sau 82 de cm, posibilitățile de personalizare cromatică sunt la fel de
  variate. Se poate alege orice culoare sau nuantă din paleta Pantone, inclusiv variante care imită diverse esențe de lemn natural. Dimensiunile sunt și personalizabile în funcție de grosimea peretelui și de cele ale locul în care trebuie să
  fie montate. Practic, dacă optați pentru acest gen de termopane, vă veți bucura de avantajele celor mai noi tehnologii și variante de ferestre, adaptabile nevoilor și gusturilor oricărui tip de benficiar.

De unde să cumperi geamuri termopan Salamander în Timișoara?

 • În unele cazuri nu doar profilele și materiale folosite sunt importante pentru reușita unui proiect, ci și măsurătorile, producția și montajul. Tocmai de aceea, dacă doriți geamuri termopan cu tâmplărie Salamander în Timișoara, la Premium Fenster găsiți un partener de încredere.
 • Măsurătorile și manopera vor fi preluate și executate de profesioniști, cu mare atenție la toate detaliile tehnice și particularitățile arhitecturale ale construcțiilor pe care se vor monta.
 • Tehnologia utilizată va fi de calitate superioară. Oferta este valabilă pentru orice tip de proiect, fie că vorbim despre un bloc de locuințe, de un apartament, clădire de birou sau spațiu comercial.
 • Pentru reușita lucrărilor preluăm toate datele necesare și oferim cele mai potrivite soluții, cu eficiență de costuri și rentabilitate energetică superioară. În concluzie, dacă aveți nevoie de geamuri termopan Salamander în Timișoara, alegeți Premium Fenster.

Oferim tehnologie și manoperă de cea mai bună calitate.

Pentru mai multe detalii despre caracteristici produse și proiecte, nu ezitați să ne contactați!

Ati aflat despre calitatea geamurilor termopan Salamander și vreți să le montați în Timișoara, dar înca mai căutați argumente? Citiți în continuare.