Performanta Geamurilor Termopan Salamander

Performanta Geamurilor Termopan Salamander

Performanta geamurilor Termopan marca Salamander, se bazează pe 100% energie electrică verde.

Termopanele Salamander se bazează pe energie 100% verde la principalele sale unități de producție din Germania și Polonia.

În acest sens, compania de geamuri termopan premium, Salamander, investește încă o dată și subliniază produsul său durabil și strategia corporativă. Obiectivul declarat este de a îmbunătăți continuu amprenta de carbon și de a aduce o contribuție importantă la mediu.

Performanta Geamurilor Termopan Salamander
Performanta Geamurilor Termopan Salamander
  • 100% energie electrică regenerabilă cu geamuri termopan Salamander .
  • Energie electrică verde din producție proprie și hidroenergie Europeană pentru sediul German
  • Îmbunătățirea continuă a amprentei de carbon ca obiectiv

 Precum o afacere de familie responsabilă, cu accent pe produse durabile și orientate spre design,  Brandul de termopane Salamander urmează calea spre a deveni o companie neutră din punct de vedere climatic. De mai bine de 100 de ani, compania s-a bazat pe electricitate verde din propriile centrale hidroelectrice.

Datorită deciziei lui Jakob Sigle de a alege locația din T Oktocrkheim pe râul Wertach, Salamander acoperă o parte din consumul său de energie electrică prin două centrale hidroelectrice interne și, în plus, prin sistemul solar nou instalat în Unterallg Oxymu.

În plus, conducerea companiei a decis acum să extindă cota de anul trecut de 25% energie electrică verde pentru unitățile de producție Salamander din Germania și Polonia la 100 %.

Performanta Geamurilor Termopan Salamander
Performanta Geamurilor Termopan Salamander


Energie electrică ecologică din producție proprie și hidroenergie Europeană

Strategia Salamander este de a transforma fereastra elementului de construcție într-o soluție de produs de proiectare durabilă și tangibilă pentru clienții finali.

Până la 25% din consumul de energie al unei clădiri poate fi economisit prin ferestrele termopan premium, marca Salamander. În acest fel, sistemele de ferestre Salamander ajută la realizarea GREEN-DEAL EU.

Ce reprezinta GREEN DEAL EU ?

Schimbările climatice și degradarea mediului reprezintă o amenințare existențială pentru Europa și pentru lume. Pentru a depăși aceste provocări, acordul ecologic European va transforma UE într-o economie modernă, eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor și competitivă, asigurând: fără emisii nete de gaze cu efect de seră până în 2050.

Comisia Europeană a adoptat un set de propuneri pentru ca politicile UE privind clima, energia, transporturile și impozitarea să fie adecvate pentru reducerea emisiilor nete de gaze cu efect de seră cu cel puțin 55% până în 2030, comparativ cu nivelurile din 1990.

În ceea ce privește durabilitatea, strategia Salamander „S500” este ferm ancorată în reducerea consumului de energie și reducerea emisiilor. Pentru a realiza acest lucru, Salamander se bazează pe tehnologii noi și moderne.

Pe de o parte, compania investește în energie electrică regenerabilă pe propriul site, iar pe de altă parte, energia electrică verde este achiziționată în mod transparent și deliberat pentru Salamander în Germania prin partenerul său de lungă durată WSW Energie & Wasser AG. Energia electrică achiziționată de la WSW provine exclusiv din hidroenergia Europeană și din pachetul Premium WSW Strom gr.

„Deoarece tratamentul durabil al mediului nostru și utilizarea resurselor de materii prime sunt foarte importante pentru noi, ne-am făcut misiunea de a reduce continuu amprenta de carbon.

Din acest motiv, am decis să creștem proporția de energie electrică verde de la 25% la 100% pentru instalațiile de producție ale brandului Salamander din T oktocrkheim/Germania și Wloclawek/Polonia”.

În plus, compania investește în alte tehnologii ecologice, cum ar fi sistemele fotovoltaice, pe lângă propriile centrale hidroelectrice.

În 2020, de exemplu, un sistem fotovoltaic a fost construit pe o suprafață de 440 de metri pătrați ca un carport în sediul companiei din Toktocrkheim, care teoretic ar putea furniza energie electrică pentru 30 de gospodării timp de un an. Cu ajutorul sistemului, se evită 37 t de CO2 pe an. Un alt sistem fotovoltaic cu o suprafața de 712 mp pe acoperișul unei hale noi cu aprox. 290 kWp este planificat.

La Salamander, durabilitatea a fost întotdeauna o prioritate de top și se realizează prin producția de materiale durabile și durabile pentru ferestre și uși. Pe de o parte, compania de profile si tamplarie PVC, Salamander investește în producția de energie electrică regenerabilă proprie și, pe de altă parte, achiziționează în mod conștient și transparent energie electrică verde.

Cate modele de geamuri termopan salamander sunt pe piata actuala din romania?

  • Ferestre Salamander BluEvolution 73, un profil cu 5 camere de izolare si adâncimea profilului de 73 mm oferind un coeficient de izolare termica intre 0.9 – 1.3 W/(m2k)
  • Ferestre Salamander model StreamLine 76mm, un profil cu 5 camere de izolare si o adâncime de 76 mm a profilului va oferă un coeficient de izolare termica de 0.70 W/(m2k)
  • BluEvolution 82, este un model recomandat pentru locuințele de tip Casa ( Activa, Pasiva ) . Acest model are o adâncime a profilului de 82 mm cu 6 camere de izolare, oferind un coeficient termic  de 0.65W/(m2k)

Cum comand geamuri termopan Salamander Online?

  • Pentru achiziționarea geamurilor termopan marca salamander online, accesați secțiune de contact de pe site-ul premiumfenster.ro/contact .
  • Complectați formularul găsit în secțiunea de contact, Adaugați detaliile necesare pentru întocmirea ofertei de calcul 
  • Prețul pentru sistemele de ferestre sau uși din termopan vor fi transmise către dvs prin intermediul adresei de email, sau telefonic.

Sursa imagini : pexels.com

  • Pentru mai multe articole, sau ghiduri pentru utilizarea ferestrelor cu geam termopan sau a accesoriilor, accesați secțiunea de blog.