Sistemele de Ferestre Termopan Salamander

Salamander se concentrează pe durabilitate și economie de greutate cu un nucleu inovator de înaltă tehnologie.

Sistemele de ferestre cu geamuri termopan și profil brandul Salamander  transferă un material durabil de înaltă tehnologie de la construcția de aeronave și turbine eoliene la ferestre. Cu evoCore+, armarea din oțel greu din cadrul ferestrei este înlocuită cu un miez de spumă foarte izolant, stabil, cu multe alte avantaje.

Sistemele de Ferestre Termopan Salamander
Sistemele de Ferestre Termopan Salamander
Miezul de spumă PET de înaltă tehnologie oferă valori Uf mai bune și este semnificativ mai ușor decât armarea convențională din oțel.
evoCore + punctează în ceea ce privește durabilitatea și economisește 1,26 tone de CO2 pe tonă de plastic reciclat prin modernizarea inteligentă a materialului polimeric.
Componentă testată potrivită pentru case pasive cu o valoare minimă Uw de 0,69 W / (m2K).
Sistemele de Ferestre Termopan Salamander
Sistemele de Ferestre Termopan Salamander
Coeficientul de transfer de căldură U: în W/(mk).
Cu cât valoarea U este mai mică, cu atât este mai mică pierderea de căldură în timpul iernii și căldura
transmisie în timpul verii. U f (cadru) este valoarea cadrului și a cercevelei
combinație, U w (fereastră) cea a întregii structuri, inclusiv geamurile.

De ani de zile, Salamander  folosește materiale durabile pentru fabricarea produselor sale. Strategia centrală a  brandului Salamander este de a transforma elementul de construcție „fereastră” într-o soluție de produs de proiectare durabilă și tangibilă pentru clienții finali.

Sistemele de Ferestre Termopan Salamander
Sistemele de Ferestre Termopan Salamander

Compania pune la îndoială continuu status quo-ul pentru a deveni mai bună. În ceea ce privește durabilitatea, strategia corporativă S500 A Salamander este ferm ancorată în reducerea consumului de energie și reducerea emisiilor.

Pentru a atinge aceste obiective, Salamander își unește toate forțele din companie pentru a îmbunătăți amprenta de carbon. În consecință, subiectul are o prioritate ridicată în dezvoltarea de soluții de produse durabile.

În cazul profilelor de ferestre PVC, este obișnuit să instalați un miez solid de oțel în camera de profil mare din motive de stabilitate.

Geamurile termopan Salamander adoptă o abordare nouă și inovatoare pentru consolidarea profilului, bazându-se pe experiența construcției de aeronave și turbine eoliene: miezul inovator și stabil de spumă de înaltă tehnologie evoCore+ poate fi utilizat ca alternativă în sistemul multi-compatibil Greenevolution al sistemelor de geamuri Salamander.

EvoCore + de la Salamander:  Perfect reciclabil și potrivit pentru case pasive!

Miezul de spumă evoCore + oferă numeroase avantaje față de miezul de oțel. Sistemul de ferestre termopan Salamander evoCore + este format din materiale 100% reciclate.

Materialul poate fi reintrodus în ciclul materialului după utilizare și, deoarece nu există aproape niciun deșeu în timpul fabricării, deșeurile de producție pot fi reduse la aproape 0 %. În ceea ce privește stabilitatea, evoCore+ îndeplinește performanțele cerute de piață și oferă avantaje semnificative.

Ferestrele termopan salamander pot fi construite în aceeași dimensiune ca procesele standard și se poate obține protecție împotriva efracției până la RC2.

Capacitatea de izolare termică a ferestrei se îmbunătățește cu aprox. 10 %. Ferestrele Salamander cu evoCore + respectă standardul Casei Pasive conform Ghidului Ive WA-15/2. Un alt argument al miezului inovator de spumă este problema economisirii în greutate: greutatea moartă a evoCore+ este de aprox. 75% mai ușor în comparație cu armarea din oțel. Greutatea inferioară a elementului permite o asamblare mai ușoară.

Energia necesară transportului de-a lungul întregului lanț valoric este, de asemenea, redusă.

 evoCore sistemul nou de la brandul, Salamander a creat o nouă generație inovatoare de profile de ferestre cu geamuri termopan si armătură durabilă a profilului. Este un alt pas în viitorul ferestrelor cu geam termopan.

Avem ușile perfecte și sisteme de ferestre premium, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră –
Datorită deceniilor noastre de experiență în distribuirea si montarea geamurilor termopan cu profile PVC si extrudare, „Calitatea ne reprezinta, prețul ne recomanda” .

Locuitorii orașelor Arad, Timișoara si Deta beneficiază de consultanta & măsurători gratuite la domiciliu.