Izolarea Fonica & Termica

Izolarea Fonica & Termica la geamuri termopan

Izolarea Fonica & Termica pentru locuințe. Eficiența Energetică datorita sistemelor de ferestre cu geam termopan.

Ferestrele și ușile de la furnizorul din orașul Timișoara, Premium Fenster vă pot reduce factura de utilități și pot adăuga confort casei dvs.

Am proiectat produsele noastre pentru a oferi o eficiență energetică excepțională pentru economii și confort la domiciliu pe tot parcursul anului.

Despre Pachetul de Sticlă Termopan.

 • Sticla cu emisii reduse (Low-E) este un strat de sticlă care îmbunătățește eficiența energetică a ferestrelor și ușilor de terasă. Iarna, sticla Low-E reflectă căldura înapoi în cameră, menținându-l mai cald.
 • Vara, reflectă căldura departe de casă, menținându-l mai rece. În plus, această sticlă blochează majoritatea razelor UV dăunătoare ale soarelui, ajutând la prevenirea decolorării covoarelor, mobilierului și ferestrelor.

Infiltrarea Aerului

 1. Infiltrarea aerului în ferestre și uși este mai frecvent denumită scurgeri și curenți. Acest lucru se întâmplă în zone cu goluri, cum ar fi între canaturile ferestrelor sau între cadrul ferestrei și perete.
 2. Se poate întâmpla din cauza instalării necorespunzătoare, a producției slabe sau ca o casă se stabilește în mod natural de-a lungul anilor. Pentru a preveni infiltrarea, instalarea și izolarea corespunzătoare sunt esențiale.

Izolarea Termica

 1. Conducerea este transmiterea căldurii sau a frigului printr-un material. În ferestre și uși de terasă, conducerea are loc atunci când există o diferență de temperatură pe fiecare parte a geamului.
 2. Vara, conducerea are loc atunci când aerul cald încearcă să intre în casa răcoroasă. În timpul iernii, conducerea are loc atunci când aerul rece se scurge în casa caldă. Mai multe geamuri de sticlă și gaz izolator, cum ar fi argonul, pot ajuta la încetinirea efectelor conducerii.

Maximizarea eficienței și performanței energetice. Izolarea Termica

Premium Fenster folosește o cameră cu infraroșu pentru a arăta vizual eficiența geamului termopan.

Comparăm sticla cu geam dublu fără acoperiri sau gaz argon cu sticla cu geam dublu cu acoperire Low-E și gaz argon. Vedeți ce vă ajută să vă mențineți casa mai caldă iarna și mai rece vara.

Eficiența energetică a casei tale. Izolare Termica Eficienta !

Faceți-vă casa mai confortabilă și îmbunătățiți performanța energetică cu ferestre și uși de terasă eficiente din punct de vedere energetic. Sticlă Triplă, cunoscuta si sub numele de sticla tripan.

 1. Treceți la sticlă triplă opțională pentru un spațiu de aer izolant sporit. Sticlă Izolată
 2. Sticla izolată încetinește transferul de căldură, menținând casa dvs. o temperatură mai confortabilă. Tipuri de sticlă Low-E
 3. Instalarea corectă este cheia pentru ferestrele și ușile termopan pentru a  aduce un coeficient termic și fonic de calitate.

Tipuri De Sticlă Termopan

 • Ferestrele eficiente din punct de vedere energetic folosesc două sau trei geamuri de sticlă pentru a încetini conducerea și a menține confortul.
 1. Alegeți să adăugați gaz argon opțional între geamuri pentru a acționa ca o pătură izolatoare și pentru a reduce transferul de căldură.
 2. O acoperire Low-e practic invizibilă este aplicată pe sticlă pentru a ajuta la reflectarea căldurii și pentru a vă menține casa confortabilă.
 3. În funcție de climatul dvs., va fi selectat un strat de sticlă pentru a crește performanța ferestrelor și ușilor de terasă. Modele de Ferestre Termopan Optimizate din punct de vedere al izolației termice & fonice.

Ferestrele și ușile noastre sunt proiectate pentru Eficiență Energetică. Am proiectat întreaga fereastră, inclusiv cadrul și cerceveaua, pentru a funcționa la maxim.

 • Și le testăm la extreme, astfel încât să puteți conta pe ele să dureze. Izolarea opțională a spumei poate crește și mai mult performanța energetică.

Ferestrele și ușile Premium ajută la conservarea energiei. Cu ferestrele și ușile de terasă noi sau de înlocuire care sunt certificate, puteți contribui la reducerea costurilor de utilitate și la îmbunătățirea confortului casei dvs.

OPȚIUNI DE STICLĂ TERMOPAN

Indiferent unde locuiești, Premium Fenster are opțiunea de sticlă potrivită pentru tine.

Colecția noastră de sticlă oferă cele mai inovatoare opțiuni de economisire a energiei, concepute pentru tipurile dvs. specifice de climă.

Procente izolatoare  pentru tratarea chimica avansată Low-E cu Argon impotriva ultravioletelor la geamuri termopan.

cele mai multe-climate@2x

Geam Termoizolant 86% Protectie uV

Trei panouri de sticlă sunt disponibile și pe anumite linii de produse pentru o eficiență energetică sporită. Blochează 86% din razele ultraviolete.

 

nord-climate@2x

Geam termoizolant 87% Protectie uV

Trei panouri de sticlă sunt disponibile și pe anumite linii de produse pentru o eficiență energetică sporită. Blochează 87% din razele ultraviolete ale soarelui.

 

fierbinte-soare@2x

Sticlă izolatoare 95% Protectie uV

Două panouri de sticlă cu protecție Low-E și argon izolator între geamuri. Blochează 94% din razele ultraviolete ale soarelui.

 

extrem de frig@2x

Sticlă izolatoare 73% Protectie UV

Două panouri de sticlă cu argon izolator  între geamuri. Blochează 69% din razele ultraviolete ale soarelui. Trei panouri de sticlă sunt disponibile și pe anumite linii de produse pentru o eficiență energetică sporită. Blochează 73% din razele ultraviolete ale soarelui.