7 caracteristici ale tâmplăriei Veka

7 caracteristici ale tâmplăriei Veka

Dacă sunteți în căutare de produse premium, realizate după un concept german, atent studiat și perfecționat în zeci de ani, cu siguranță ferestrele termopan construite cu tâmplăria Veka sunt una dintre opțiunile ce merită toată atenția.

Ferestrele Veka sunt realizate cu materie primă de calitate, testate în mai multe faze ale procesului de fabricație și realizate după proiecte adaptate specificului și nevoilor clienților actuali. Rezultatul final va fi unul la standarde ridicate, în măsură  să satisfacă exigențele celor mai pretențioși beneficiari.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale produselor realizate cu tâmplărie Veka?

Profilele Veka au o serie de caracteristici testate și îmbunătățite pentru a permite un montaj de calitate și durabilitate. Printre cele mai important menționam:

  1. Stabilitatea profilului

Materialul și recomandările de construcție asigură stabilitate și rezistență, absolut necesare acestui gen de produse. Ferestrele vor arăta impecabil și se vor comporta perfect în spațiul pentru care au fost proiectate și realizate.

  1. Sunt produse conform celor mai înalte standarde europene în vigoare

Stabilitatea și rezistența lor se datorează în primul rând standardelor care sunt puse în aplicare. Grosimea peretelui exterior, specificul materialelor și tehnicile de producție implicate, le încadrează la clasa superioară  de calitate, respectiv clasa A.

  1. Se prelucrează mai ușor decât alte profile

Profilele pentru geamuri și ferestre Veka sunt mult mai stabile, rezistente la colțuri și nu necesită reglaje ulterioare, care pot influența aspectul, rezistența și durabilitatea.

  1. Ofera rezistentă crescută la efracție

Datorită modalității de realizare, crește și gradul de protecția împotriva tentativelor de efracție. Tâmplăria Veka este sigură și în măsura sa elimine cât mai multe dintre riscurile existente la spațiile rezidențiale și comerciale.

  1. Sunt ușor de întreținut

Curățarea și întreținere se pot face foarte ușor, cu produse ce sunt folosite și pentru curățarea geamurilor. Datorită proprietăților, nu se pătează sau decolorează ușor, chiar și atunci când sunt expuse îndelungat la temperaturi crescute sau la radiații ultraviolete.

  1. Oferă o izolare termică foarte bună

Pentru a reduce cât mai mult costurile de asigurare a confortului, atât iarna, cât și vara, tâmplaria Veka asigura un coeficient de transfer termic foarte bun, conform standardelor actuale. De aceea ea este o alegere foarte bună, care își va dovedi rapid benficiile.

  1. Au o durata de viață estimată la 50 de ani

În cazul în care dorești să faci o investiție pe termen lung, cei 50 de ani, cât este estimată durata de viață a acestor ferestre, reprezintă un termen suficient de lung pentru amortizarea și rentabilitatea investiției.

Care sunt cele mai apreciate produse realizate cu tâmplărie Veka?

Printre cele mai populare produse, pe care le puteți comanda și de la Premium Fenster menționăm:

  • Veka SOFTLINE 70AD

Este un sistem cu o adâncime a profilului de 70mm și 5 camere de izolare. Valoarea izolării termice (Uw) ce se poate obține este, în funcție de tipul de geamuri utilizate, de 1,0 W/m2K. Rigidizările de oțel zincat, de minim 1,5mm, utilizate în producere, asigură stabilitate și funcționare optimă o perioadă îndelungată. Specificul cu contururi rotunjite confera un design modern și elegant.

  • Veka SOFTLINE 76MD

Este un sistem cu o adâncime a profilului de 76 mm, 5 camere de izolare și garnitură mediană, al treilea rând de garnituri de etanșare, ce asigură protecție suplimentară împotriva curentului sau a umidității. Acest tip de produse au un coeficient de izolare termică, în funcție de tipul de vitraj utilizat, de până la 0,75 W/m2K. Muchiile ușor rotunjite contribuile la obținerea unui design plăcut și rafinat. Rigidizări din oțel zincat  de minimum 1,5 mm, cresc anduranța și durata de viață.

  • Veka SOFTLINE 82

Este un sistem cu o adâncime a profilului de 82 mm, trei garnituri de etanșare, 7 camere de izolare în toc și 6 camere în cercevea. Coeficientul  de izolare termică al modelului, ajutat de tipul de vitraj utilizat,  este de 0,7 W/m2K. Există rigidizări din oțel zincat de minim 1,5 mm, ce conferă sistemului stabilitate, rezistență și funcționare îndelungată. Pentru acest tip de model falțurile permit vitrări de la 24 mm la 48mm. Se păstrează aceleași linii de design modern și elegant.

Dacă ești interesat de achiziția unui sistem de ferestre, care să fie stabil, cu un coeficiente de izolare foarte bun, rezistent în timp și cu o estetică deosebită, optează pentru varianta de ferestre termopan cu tamplarie Veka de la Premium Fenster.

Photo by Timothy Buck on Unsplash