Termopane la export

Termopane la export

Materia primă, tradiția, tehnologia și experiența sunt elemente la fel de importante, ori de câte ori vorbim despre performanță. Afirmația este valabilă și în privința produselor autohtone care sunt acceptate și pe piața europeană și internațională, cum ar fi termopane la export, inclusiv cele pentru care sunt utilizate materii prime și tehnologie ce nu sunt strict românești.

Există companii din România care pot produce și exporta termopane, ce respectă cele mai înalte standarde și care sunt apreciate în multe țări din Comunitatea Europeană, inclusiv în cele  de unde este importat conceptul cel mai bun, precum Germania, Austria, Italia ș.a.

O piața europeană liberă, în care mărfurile intracomunitare pot circula liber, este mult mai practică și avantajoasă pentru toți participanții. De aceea firmele competitive, așa cum este și Premium Fenster, ce oferă cel mai bun raport calitate – preț pe un anumit segment de termopane și termene de livrare rapide, pot avea parte de multe tranzacții și contracte comerciale.

Care sunt detaliile care fac termopanele produse în România  printre cele mai apreciate termopane la export?

Există o serie de standarde și caracteristici, care sunt obligatorii atunci când sunt realizate produse pentru export și pe care și produsele de la Premium Fenster le întrunesc. Printre cele mai importante menționăm:

  1. Utilizarea de tehnologii patentate

Pentru a garanta unui produs calitatea cerută sunt respectate tehnologia și standardele impuse în domeniu. Astfel ferestrele termopan sunt adaptate și verificate pentru a corespunde cerințelor speciale ale fiecărui proiect, însă păstrând toate caracteristicile și criteriile de performanță necesare.

  1. Utilizarea de materie primă de cea mai bună calitate

În reușita unui proiect un rol important revine materiei prime folosite. În acest sens compania apelează la materie prima de la cele mai cunoscute branduri de pe piață, de profile, garnituri, geamuri, accesorii, care sunt prelucrate conform celei mai bune tehnologii indicate pentru realizarea produselor din acea categorie.

  1. Realizarea de proiecte personalizate

Întrucât orice proiect are propriile particularități și necesită ajustări și calcule precise, pentru a se potrivi perfect dimensiunilor și nevoilor. Astfel, în realizarea produselor sunt luate toate masurătorile, sunt facute proiecte și sunt executate toate produselor, atât conform recomandărilor și preferințelor beneficiarilor, cât și conform standardelor din domeniu.

  1. Experiență și calificare

Lucrurile de calitate sunt produse doar atunci când materia primă de calitate este prelucrată și pusă în operă de specialiști cu experiență și calificare. Fiecare detaliu și specificație  sunt realizate întocmai pentru a putea furniza aspectul și calitatea specificate în ofertă.

  1. Termene rezonabile de livrare

Atunci când este necesară o cantitate mai mare de produse, produsele sunt livrate în timp util, pentru a permite constructorului să se încadreze în termenele specificate în programul proiectului. Orice întârziere sau amânare pot produce neajunsuri beneficiarului și un prejudiciu de imagine nedorit. De aceea Premium Fenster caută să ofere întotdeauna termene rezonabile de livrare pentru toate comenzile preluate, de preferat cât mai scurte.

  1. Incadrare excelentă la toate standardele de produs

Fie că vorbim de fiabilitate sau rezistență, de fixare perfectă, protecție de culoare, protecție antiefracție, un coeficient de transfer termic cât mai bun, protecția fonică ș.a., toate produsele realizate sunt conforme și verificate pentru a se comporta cât mai bine în toate condițiile posibile.

  1. O gamă diversificată de produse

Oricare ar fi preferințele, dacă un client își dorește, ferestre Veka, Salamander, Deceuninck, Aluplast sau  Kommerling, sunt ofertate mai multe variante de termopane, astfel încât  beneficiarul să poată alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor, preferințelor, standardelor și bugetului aflat la dispoziție

  1. Transport în condiții sigure

Produsele pentru export sunt transportate în cele mai bune condiții, astfel încât beneficiari să primească la destinație ceea ce au comandat și și-au dorit, fără zgârieturi, deformări sau alte probleme.

România este o țară în care există firme specializate și cu experiență, care pot produce și livra termopane la export, de calitate superioară. Unul dintre cei mai importanți producători și furnizor de termopane la export este Premium Fenster.

Foto by Akin Cakiner on Unsplash