8 caracteristici ale ferestrei Salamander

8 caracteristici ale ferestrei Salamander

Cei mai exigenți clienți trebuie să-și orienteze întotdeauna atenția spre produse premium, așa cum sunt cunoscutele ferestre Salamander. Acestea oferă cele mai avansate performanțe din prezent și numeroase avantaje estetice și funcționale.

Oricare ar fi varianta aleasă, toate ferestrele din această gamă sunt încadrate la clasa A și dispun de un coeficient de izolare termică și fonică, foarte bun, conform celor mai înalte standarde și certificări europene actuale.

Care sunt principalele caracteristici ale ferestrelor Salamander?

Printre cele mai importante caracteristici, pentru care sunt recomandate și apreciate de clienți, menționăm:

1. Sunt fereste premium, de clasa A

Materiale utilizate și tehnicile de producere și finisare le încadrează la categoria ferestre premium, de clasa A. Ele sunt clasate astfel, în funcție de o serie de criterii și norme standard.

2. Vin cu o armătură de oțel cuprinsă între 1,5 – 3 mm

Armătură de oțel le conferă mai multă stabilitate și rezistență în timp și le face să se comporte mult mai bine la montaj și la factorii de uzură.

3.  Sunt echipate din producție cu tot ce este necesar pentru maximum de confort

Întrucât simplul profil nu este suficient pentru a asigura maximum de confort, pe care clienții actuali și-l doresc, ferestrele Salamander pot fie chipate cu plase de insecte fixe, rulouri sau plase de insecte tip plisee, rulouri interioare sau exterioare, glafuri și pervaze de interior și exterior.

4. Pot fi  supuse unor tratamente speciale pentru a le prelungi rezistența

Sunt extrudate și infoliate din fabrică, conform unor tehnici și proceduri atent studiate și perfecționate, pentru a le le crește rezistența la factori de mediu și durata de viață.

5. Oferă o izolatie termică foarte bună

Datorită indicelui de transfer termic oferit de toate modele de ferestre Salamander, crește confortul temic atât pe perioada iernii, cât și pe perioada verii. Acest detaliu se traduce în primul rând prin economie la energie și costuri de întreținere a spațiilor mai mici.

6. Oferă o izolație fonică superioară

Sunt indicate pentru a fi utilizate în zone cu trafic intens, aglomerate și zgomotoase.  Conceptul reduce la minim poluarea fonică și asigură un confort fonic interior foarte plăcut.

7. Calitatea materialelor este ireproșabilă

Toate materialele și tehnicile folosite pentru realizare și finisare sunt de cea mai bună calitate. De aceea, ferestrele Salamander arată ireproșabil și perfect și se mențin astfel, pentru mult mai mult timp. Tamplăria PVC, geamurile termopan, îmbinarea elementelor și accesoriile sunt din categoria produselor la cele mai înalte standarde.

8. Reprezintă o investiție viabilă și rentabilă

Datorită beneficiilor aduse și modalității în care se comportă în timp, acest tip de ferestre reprezintă o bună modalitate de oferi o estetică superioară, dublată de funcționalitate de lungă durată. Au o durată de viață garantată la 30 de ani.

Care sunt cele mai  apreciate tipuri de ferestre Salamander?

Cei care sunt în căutare de produse premium, în măsură să asigure funcționalitate, estetică  și o exploatare cât mai îndelungată, pot alege între următoarele tipuri de profile:

  • BluEvolution 73

Este un profil cu 5 camere de izolare, adâncimea profilului este de 73 mm. Indicele de izolare termica (Uw) este în funcție și de tipul de geam ales de 0.9 – 1.3 W/(m²K). Etanșarea se face prin două garnituri sudabile, în culoare gri sau negru.

  • Streamline 76

Este o tâmplărie cu 5 camere, cu adâncimea profilului de 76 mm. Izolarea termică  poate ajunge, în funcție de tipul de geam ales, și până la 0,70 W/(m²K). Este un  profil încadrat în clasa A de performanță și este în clipa de față cel mai lat și cel mai greu profil cu 5 camere de pe piață.

  • BluEvolution 82

Este un profil cu 6 camere, cu o adâncime a profilului de 82 mm și o garnitură mediană.  Utilizarea garniturii mediane în rama de mascare aduce la o îmbunătățire a proprietăților termice și acustice ale ferestrei. Oferă o izolare termică  foarte bună, de până la 0,65 W/(m²K). Protecţia fonică asigurată este de până la 47 dB.

Dacă doriți să vă bucurați de cele mai avansate caracteristici disponibile în prezent, alegeți ferestre Salamander de la Premium Fenster. Există mai multe tipuri și variante de profile, cu costuri competitive, ce conferă rentabilitate și trainicie oricărui spațiu pentru care sunt utilizate.

Photo by Jacek Dylag on Unsplash