Ferestre Aluplast

Ferestre Aluplast

Atunci când vine vorba despre standarde înalte și performanțe sporite, dacă vă orientați atenția spre ferestre Aluplast veți avea de câștigat pe termen lung. Pentru a oferi o garanție cât mai extinsă și a satisface cât mai bine exigențele clienților actuali, cercetarea și îmbunătățirea produselor  este o preocupare constantă.

În cazul în care vreți să cumpărați ferestre Aluplast, un partener și furnizor de încredere, atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru proiecte comerciale, este Premium Fenster.

Ceea ce aduce nou pe piața producătorul și se bucură de apreciere este conceptul, marcă înregistrată, energeto®, care se bazează pe profile ușoare, fără armătură de oțel și elemente care reduc semnificativ pierderile de energie.

Care sunt principalele caracteristici ale ferestrelor Aluplast?

Prin dezvoltările recente compania pune mare preț pe obținerea de produs cât mai ușoare, care să fie ușor de transportat și montat, care să nu încarce structura de rezistență.  La fel de importantă este și optimizarea transferului energetic, astfel încât să fie reduse cheltuielile de obținere a confortului termic dorit, atât pe perioada sezoanelor mai reci, cât și pe perioada verii.

Pentru a putea obține aceste avantaje, sistemul energetic conceput de Aluplast, integrează doua tehnologii proprii, inovatoare. Acestea sunt:

 • bonding inside, cu cercevea speciala prin utilizarea unei tehnicii noi de lipire a geamului
 • powerdur inside, un nou tip de toc, produs în colaborare cu firma BASF, ce implică utilizarea unui PVC Ultradur® High Speed, care înlocuiește armatura de otel utilizată  în cazul altor tipuri de ferestre.

Printre avantajele obținute avem:

 • simplificarea procesului de manoperă a produsului final
 • reducerea riscului de spargere a geamului prin eliminarea tensiunilor punctuale
 • stabilitate sporită a ferestrei datorită proceselor utilizate
 • mărirea suprafeței de geam
 • izolare acustică mai bună, prin îmbinarea directă dintre cercevea și geam
 • rezistență crescută la efractie, geamul neputând fi îndepărtat din cercevea
 • reducerea greutatii geamului, ceea ce înseamnă manevrabilitate mai bună și costuri de transport mai mici
 • izolare termică superioară, fiind printre cele mai eficiente din categoria de produs.

Tehnologia utilizată a adus numeroase îmbunătățiri, ce sunt extrem de utile pentru cei care își doresc obținerea de construcții cât mai eficient energetic, ușoare și cu durata de viața cât mai îndelungată.

Ferestrele Aluplast sunt o alegerea foarte bună și atunci când aveți de  luat decizii de materiale pentru construcții noi sau renovari și căutați soluții cât mai bune, cu rezultate  pe termen lung.

Care sunt recomandările Premium Fenster pentru ferestre Aluplast:

În funcție de nevoile specifice și de buget, cele mai apreciate tipuri de ferestre Aluplast sunt:

 • Ideal 4000

Este o fereastră cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm. Oferă o izolare termică până la Uw de 1.3 -1.4 W/(m²K). Protecția fonică este de până la 43 dB. Dispune de un sistem de garnituri cu două niveluri de izolare. Vine accesorizată cu feronerie MACO.

 • Intertec 85 Md

Este o fereastră cu 7 camere izolare și o lățime a profilului de 85 mm, cu 3 garnituri, inclusiv una mediană. Oferă o izolare termică până la Uw de 0,74 W/(m²K). Oferă protecție fonică pâna la 44 dB.  Este accesorizată cu feronerie MACO.

Sistemele pentru ferestre din PVC Aluplast cu  o structură a  sistemului de 5-6 camere la profilul standard, 2 niveluri de garnituri și o adâncime constructivă de 70-85 mm sunt în clipa de față unele dintre cele mai interesante și mai performante ferestre termopan de pe piață.

Ele oferă  în prezent unele dintre cele mai bune rezultate pentru toate standardele impuse în domeniu, respectiv izolatie termică și fonică, rezistență la efracție, durabilitate și rezistență, ușurință de montare, fiabilitate și rezultate pe termen lung.

Fiecare dintre tehnologiile utilizate sunt atent studiate, îmbunătățite permanent și patentate. Aceste detalii se traduc prin inovație și competitivitate, pe o piață care se află în continuă schimbare și din ce în ce mai exigentă. De aceea ferestrele Aluplast se prezintă excelent, atât ca design, cât și ca  rezultate, fiind o alegere potrivită chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre produse și felul în care pot fi integrate pentru a spori valoarea eficienței energetice și estetica unei construcții, apelați la Premium Fenster!

Foto: Aluplast