Tâmplărie PVC pentru Austria, Germania sau Italia

Tâmplărie PVC pentru Austria, Germania sau Italia

Există țări unde tradiția calității și standardele ridicate sunt mereu căutate. Tocmai de aceea, când spui  lucru nemțesc, austriac sau italian, automat identifici acel produs cu un nivel de performanțe ridicat. Însă o dată cu specializarea forței de muncă și cu deschiderea piețelor de comerț transfrontalier între state europene, datorită forței de muncă mai ieftine și utilizării aceleiași tehnologii și criterii de execuție ca și în Occident, produsele românești sunt tot mai căutate.

Astfel, dacă în trecut vorbeam de tâmplărie PVC de calitate din străinătate, astăzi vorbim despre tâmplărie PVC pentru Austria, Germania sau Italia, exportată din România. Iar Premium Fenster este unul dintre cei mai importanți  producători și furnizori de astfel de produse pentru multe țări din  Vest.

De ce ai alge tâmplărie  PVC Salamander sau Veka pentru Austria, Germania sau Italia?

În cazul în care locuiești sau ești cetățean al acestor țării și vrei să știi de ce ai cumpăra ferestre Salamander sau Veka de la un Premium Fenster, un furnizor din România, îți prezentăm mai jos următoarele argumente:

  1. Lucrează doar cu produse și materiale premium

Întrucât profilele, geamul, materiale și accesoriile utilizate sunt produse de producători cu tradiție, din țări europene, calitatea produsului final va fi una la standarde europene și conform  preferințelor și criteriilor de selecție ale clienților din afară.

  1. Se folosesc aceleași echipamente, tehnologii și standarde ca și în Occident

Nu doar materia primă este produsă în afară, ci și tehnologia, echipamentele și standardele sunt importate tot de acolo. Acest aspect face să nu existe nicio  diferență de calitate între ceea ce se poate produce într-o fabrică din Vest și o fabrică de producție din România.

  1. Există specialiști și forță de muncă calificată

Cei care lucrează în domeniu au pregătirea necesară pentru a proiecta și executa ferește și tâmplărie de calitate, acceptată și apreciată în  multe țări din Europa.  Cei care se ocupă de toate detaliile sunt specializați, astfel încât să ne existe niciun fel de erori sau probleme.

  1. Forța de muncă este mai avantajoasă

Întrucât nivelul de salarizare din România și costurile vieții sunt mai mici decât în afară, produsele finale vor avea un cost mai competitiv decât cel al multor produse din Europa, confecționate cu aceleași materiale, tehnici și tehnologii, dar cu  forță de muncă locală.

  1. Transportul lor nu mai ridică o problemă

Datorită faptului că se poate circula liber în multe state din Uniunea Europeană, produsele pot fi livrate la fel de simplu ca și în altă regiune a țării, ceva mai îndepărtată. Mărfurile pot circula fără probleme și pot fi achiziționate la fel de ușor ca și cele de la un producător local.

  1. Există reguli și norme comerciale europene pentru astfel de livrări

Se pot emite și încasa facturi din orice țară europeană și pot fi constituite parteneriate cu furnizori de tâmplărie PVC din alte țări.  Lucrurile sunt mult mai simple decât în trecut și  nu mai este nevoie ca acestea să staționeze un timp îndelungat în vamă, așa cum se intâmpla pâna ca România să fie membru UE.

  1. Produsele românești sunt apreciate în străinătate

Atunci este realizată respectând toți pașii și normele de execuție, tâmplăria PVC produsă în România este foarte apreciată în Occident. Prețurile sunt competitive și nu există nicio diferență de calitate. Aprecierea este și mai mare atunci când sunt utilizate materii prime și produse de la branduri deja cunoscute și cu reputație excelentă în afară

Dacă vrei să imporți sau să comanzi tâmplărie PVC Salamander sau Veka din România, Premium Fenster este un partener de încredere!

Photo by Brina Blum on Unsplash