Diferenta intre profilele PVC clasa A versus calitatea b

Plase anti insecte tip plisse

Cand vine vorba de alegerea profilelor pentru ferestre si usi, exista o varietate de optiuni disponibile pe piata. Una dintre cele mai populare si fiabile optiuni sunt profilele PVC Veka. Acestea ofera o serie de beneficii, inclusiv valori de izolare termica si acustica ridicate.

In acest articol, vom explora diferenta dintre profilele precum PVC Veka,Salamander,Kommerling  care au valori de izolare superioare fata de profilele de clasa b,c,d,etc.

Profile PVC Veka cu valori de izolare termica ridicate

Profilele PVC Veka cu valori de izolare termica ridicate sunt fabricate din PVC de inalta calitate si au un coeficient de transfer termic scazut (Uw). Acest lucru inseamna ca profilele permit o izolare termica superioara, impiedicand pierderile de caldura si reducand facturile la energie.

De asemenea, aceste profile au o grosime mai mare si au un sistem de etansare cu cauciuc, ceea ce permite o izolare acustica superioara. Acest lucru inseamna ca zgomotul exterior este redus semnificativ, oferind o atmosfera mai linistita in interiorul casei.

Profile de calitate b

Profilele de calitate b sunt, de obicei, fabricate din PVC de calitate inferioara si au un coeficient de transfer termic mai mare (Uw). Acest lucru inseamna ca aceste profile permit o pierdere mai mare de caldura, ceea ce duce la facturi mai mari la energie.

De asemenea, aceste profile au o grosime mai mica si nu au un sistem de etansare cu cauciuc, ceea ce inseamna ca izolarea acustica este mai slaba. Acest lucru poate duce la un nivel mai ridicat de zgomot exterior in interiorul casei.

Concluzie

In concluzie, profilele PVC Veka cu valori de izolare termica ridicate sunt o alegere superioara in comparatie cu profilele de calitate b. Acestea ofera o izolare termica si acustica superioara, reducand pierderile de caldura si zgomotul exterior. In plus, acestea sunt fabricate din PVC de inalta calitate si au un sistem de etansare cu cauciuc, ceea ce le face mai durabile si mai fiabile.

Atunci cand vine vorba de achizitionarea de ferestre si usi, este important sa luati in considerare calitatea si valorile de izolare ale profilelor.