Vrei să-ți echipezi locuinta cu rulouri exterioare din aluminiu?

Rulouri aplicate aluminiu

„Premium Fenster este un lider profesional in domeniul tamplariei PVC si aluminu cu geam termopan de calitate premium.

Vrei să-ți echipezi locuinta cu rulouri exterioare din aluminiu? Atunci ești pe punctul de a realiza una dintre cele mai inspirate investiții atât în plan funcțional, cât și estetic.

Rulouri ALuminiu Livrare Europa
Rulouri ALuminiu Livrare Europa

Firma PremiumFenster, ofera rulouri, aplicate si suprapuse, din aluminiu cu lamele izolate cu spuma la interior.

Aceste rulouri nu numai ca va vor asigura protectie termica si fonica optima, dar vor aduce si un plus de confort casei dumneavoastra.

Ne mandrim cu oferta noastra de produse variata, care nu include numai rulouri, dar si alte tipuri de accesorii ( Plase anti insecte, Pervaze, ) pentru ferestrele termopan VEKA, Kommerling, Aluplast, Salamander, concepute pentru a va oferi cele mai performante solutii pentru umbrirea casei si confortului dumneavoastra.

Opțiunile de rulouri exterioare sunt variate:

  • rulouri suprapuse;
    rulouri aplicate.
    rulouri tencuibile pe exterior.

Ce tip de rolouri alegem pentru locuinta noastra ?

Pentru Locuintele noi Îți recomandăm să alegi rulourile suprapuse pentru construcțiile noi, cu un design orientat spre o direcție modernă și minimalistă.

Insa in aceasta categorie se mai pot adauga si rulourile aplicate la nevoie.

Pentru Locuinte vechi se poate opta pentru rulourile aplicate premium sunt cele mai potrivite pentru construcții deja existente sau pentru renovări.

Actionarea rulourile din aluminiu, se poate face manual, sau automatizat prin intermediul telecomenzii, sau prin intermediul telefonului mobil (Bluetooth).

De ce Rulouri Exterioare din Aluminiu ?

Aluminiul este un material durabil si rezistent, ideal pentru a fi utilizat in exteriorul casei.

Rulourile noastre sunt fabricate din aluminiu de cea mai buna calitate, astfel incat sa reziste la conditiile meteorologice nefavorabile si sa asigure o durata de viata lunga.

Spuma izolanta din interiorul lamelelor din aluminiu, va ajuta sa economisiti energie si sa va mentineti casa la o temperatura confortabila, indiferent de anotimp.

De ce sa algem firma Premium Fenster din Timisoara?
Cu Premium Fenster, puteti fi siguri ca aveti parte de produse de calitate premium.

Livram oriunde in Europa, cu plecare din Arad sau Timisoara, astfel incat sa puteti beneficia de produsele noastre indiferent de locatia dumneavoastra.

 

Comenzile sunt procesate rapid si livrarea se face in cel mai scurt timp posibil.

Optati pentru o calitate premium oferita de firma Premium Fenster din Timisoara/ Arad. Rulourile din aluminiu si cu spuma izolanta la interior va vor asigura confort termic si fonic, precum si o estetica deosebita a locuinteti. Comandati acum si beneficiati de livrare rapida si de calitate premium oriunde in Europa.”

Echipa noastra de specialisti montatori este calificata si experimentata, asiguranduse ca produsele noastre sunt instalate corect si in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, oferim si servicii de intretinere si reparatii doar pentru produsele noastre, astfel incat sa puteti beneficia de o durata de viata lunga si performanta optima a acestora.

In ceea ce priveste design-ul, rulourilor din aluminiu cu spuma izolanta la interior, sunt disponibile intr-o varietate de culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de design al casei dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, Premium Fenster ofera si garantie extinsa pentru produsele noastre, si asistenta post-vanzare pentru toate Geamurile Termopan sau Accesorile compatibile cu acestestea.

Astfel puteti fi siguri ca aveti parte de ferestre de calitate si serviciu de montaj profesional.

Premium Fenster ofera cele mai bune solutii pentru montajul si comercializarea usilor sau a ferestrelor cu geam termopan si sisteme de umbrire pentru casa dvs. Suntem o companie cu o experienta in domeniul tamplariei PVC si aluminiu.

In acesti ani am adunat o experienta complexa si am devenit unul dintre liderii principali in Romania, in partea de vest a tarii ( Arad – Timisoara ).

Suntem recunoscuti pentru calitatea produselor noastre si serviciilor de instalare si intretinere profesionale oferite.

  • Pe plan extern, Premium Fenster este un nume cunoscut si respectat in Europa. Am extins aria noastra de livrare si am livrat produsele noastre in multe tari din Europa, castigand astfel recunoastere si apreciere pentru calitatea produselor si serviciilor profesionale.

Unul dintre punctele forte ale companiei Premium Fenster este costul redus al transportului pentru produsele noastre in Europa.

Suntem mandri de experienta si reputatiea noastra, pentru calitatea oferita, de asemenea ne dedicam sa oferim cele mai calitative produse si servicii in domeniul ferestrelor cu geam termopan.

Optati pentru calitate si experienta cu Premium Fenster.

Magazinele noastre se afla in orasele Arad si Timisoara, ceea ce inseamna ca putem livra geamuri termopan in Europa la un cost mai redus. Acest lucru se traduce intr-un pret mai bun pentru clientii nostri si o livrare mai rapida a produselor premium fenster.

Contact Premium Fenster Timisoara :
Str. Piata Avram Iancu nr 6 ( Zona Mehala )
Telefon : 0722 616 581
Email : premiumfenster10@gmail.com

Contact Premium Fenster Arad ( UTA ) :
Str. Aurel Vlaicu Bloc i10 ( Langa Brd si ING)
Telefon : 0722 616 581
Email : premiumfenster10@gmail.com

Contact Premium Fenster Deta :
Str. Victoriei nr 10
Telefon : 0748 475 168
Email : premiumfenster10@gmail.com

Comenzi & oferte online :
www.premiumfenster.ro/contact